Hoci v tejto rubrike oznamujú najčastejšie veci admini, prosím hráčov tejto hry, ktorým záleží na tom, aby bola stále čím lepšia, aby v tejto rubrike nahlasovali chyby, ktoré objavili. Bude to pomoc pre nášho kódera Greegusa, ktorý tým pádom nebude musieť sledovať všetky diskusie. Ak sa nebude niečo opravovať tak rýchlo, ako by ste si želali, majte strpenie. Máme len jedného Greegusa a ešte nám ho z jeho času uberá vysoká škola, priateľka (ahoj Zuzka
) a dokonca aj nevyhnutná zárobková činnosť potrebná pre prežitie študenta na internáte a udržanie priateľky (ahoj Zuzka
)
tema znovu otvorena, prosim hracov, aby tu nahlasovali vsetky chyby, o ktorych vedia, vase prispevky neskor skompletizujem do zoznamu a ak bude treba, tak ten zoznam i doplnim
By ta zabilo, pouzvat iny nick?
Teda ten bug s poslanou armadou - hodi error pri kliknuti na hraca v army centrale, na ktoreho idete - stale frci.
Rovnako ako druha prihlasovacia stranka.
Tak poprosim, nejak odburajte stranky, aby sa neukladali do pamete s recalom armad a utokmi - zda sa ze sa par ludom nechtiac vratila armada (respektive vrhla do utoku).
Naposledy upravil Mag (22.03.2010 23:25:06)
wuhu, uz dlho tu nebol bug, ale predsa mam - nepridava mi po subojoch ani bonusy, ani moralku,....
Zaútočili sme na Arthedain (#2098)
**Zaútočili sme na kráľovstvo Arthedain, v ktorom vládne Pardoon (#2098).**
Nepriateľ obsadil vrch nad bojiskom.
Obrancov viedol generál Vitaj.
o Naši Hadhodrondskí šermiari úplne zničili nepriateľské jednotky Hadhodrondskí šermiari (28).
Prerazili sme rady obrancov!
Naša armáda opustila nepriateľské kráľovstvo.
dnes o 1:43Zaútočili sme na Muinataure (#3270)
**Zaútočili sme na kráľovstvo Muinataure, v ktorom vládne Ulmus (#3270).**
Nepriateľovi sa podarilo postaviť obranný val.
Obrancov viedol generál Alalmeion.
o Naši Hadhodrondskí šermiari pozabíjali 15 nepriateľských jednotiek Temnohvozdskí lukostrelci.
Naša armáda udržala pozície v nepriateľskej zemi.
dnes o 1:42Zaútočili sme na Muinataure (#3270)
**Zaútočili sme na kráľovstvo Muinataure, v ktorom vládne Ulmus (#3270).**
Nepriateľ zaujal obrannú pozíciu.
Obrancov viedol generál Alalmeion.
o Naši Hadhodrondskí šermiari úplne zničili nepriateľské jednotky Lorienskí lukostrelci (36).
o Naši Hadhodrondskí šermiari pozabíjali 4 nepriateľských jednotiek Temnohvozdskí lukostrelci.
o Stratili sme 11 Hadhodrondskí šermiari, v udatnom boji proti nepriateľovým jednotkám Temnohvozdskí lukostrelci.
Naša armáda udržala pozície v nepriateľskej zemi.
Ono bug: Ked idem cez aliancnu ambasadu, kliknem na hraca a dam napisat spravu, tak ma sice hodi do sprav, ale nie na novu spravu pre konkretneho hraca (ak idem cez tabulku najlepsich hracov, tak to ide OK). A poslielanie hromadnej korespondencie pada tiez!
Bugy:
1.Pri rabovani skladov mi pri 2. utoku nepribudnu suroviny.
Mam Bug: Ked zautocim na nepriatela, znicim mu sklady, vo vypise mi to sice napise, ze kolko som vyraboval surovin, ale nepripocitaju sa mi.
priblizne o 9.00 rano , real casu , dna 23.07. , opet nejdu tahy, stoji armada, vyroba, vsetko, uz 4 tahy ,
neco po pol deviatej vecer 24.7. uplne ma znicili, zostalo mi 5 katapultov (to je vsetko)a mam stale skore 2
ked uz sa tu hlasia tie tahy, idem i ja:
s pravidelnou nepravidelnostou mi zamrzne vyroba a trening vojska, no poddani a suroviny pribudaju
Normalne som sokovany... a nikdy nechapem preco mam teda tie minusy ![]()
presne tak
ale my nepomahame hre, ze nie? len sme sa tyzden snazili prijst na ten dovod... keby tu este bol niekto kto by to opravil, tak by to bolo velke plus...
ja? cim? ved dobre vies ze mne tie minusy nikdy nedavalo
ja som nikdy nebol v minuse ani ked som bol dole, ale nechaj tak...a ako vas vlastne napadlo uvazovat o tom, ze to je sposobene vyskummi? mne by to nikdy nedoslo ![]()
Naposledy upravil uhyzhai (14.08.2010 21:10:11)
cize si nevedel co hladas a skusal si vsetko postupne? ![]()
a nemal by si tam i nieco ku jednotkam a bojom?
nechcem zmenit system bojov, co sa tyka zmien, to ma na starosti DS...len chcem vypracovat navrh a na to by bolo lepsie, pokial by som vychadzal z co najväcsieho poctu pristupneho materialu
neboj, aj od neho som pytal
a este mam plno veci, ktore mi davnejsie podaval Emb, resp. ktore som zhotovil ci pozhanal inymi cestami
ako som napisal, chcem mat co najviac materialu ![]()
kludne to poslite aj mne
za 2 tyzdne budem mat koniec vsetkeho a mesiac absolutne free, tak by som mohol cosi spravit aspon pre vas ![]()
telchar, ked mas zdrojaky, tak mi posli user_l.php, rozpadol sa mi index a hlavna stranka vyzera ako vyzera...
len toto. zle som ulozil subor.
hotovo. este raz vdaka.
cely eldarion stoji uz pol dna ![]()
ale co je skvele aj napriek tomu, ze stoji, prave ma hodilo do minusu ![]()
minus nezastavis ![]()