Po polnoci bude Eld bloknuty a nebude dostupny. Tak sa nezlaknite. Ked sa vykona reset, Eld znova spustime, sledujte diskusie aby ste sa dozvedeli viac...
Takze dovolte zatial aspon takto pogratulovat vitazom...
Sien kralov:
1. Archangel, #1109 KoS
2. Neneka, #40 ER
3. Cirdan, #823 ER
a
Sien nezabudnutelnych:
1. Ekvador (ER)
Dalila, #18
Falma, #15
Antaeus, #16
Raziel, #38
Neneka, #40
western, #1326
NIRON, #130
Cirdan, #823
Adam_011, #2152
Durilon, #2445
Baltanar, #99
2. Život je krátky smrť istá... (ZVER)
androssa, #119
Orbis, #1882
Bloin, #93
Ghorald, #98
lord Macko, #172
Scarred Face, #516
Arfea, #1691
tinusik, #1889
Pardoon, #2098
Telchar, #2425
Fealiath, #3
Antirius, #72
3. Kings of Shadows (KoS)
DarkShadow, #34
Archangel, #1109
Curunir, #36
jojo78, #46
Cirion, #61
Legollas, #1027
Kascak26, #1063
Ilaven, #1116
Kym pride Emb a nahodi regulerny login, zatial mozete pouzit nahradny "vstup" na adrese
http://eldarion.panprstenov.com/login2.php
neskor sa spojazdni regulerny vstup...
Zaroven mate dnes a zajtra jedinu moznost poziadat o zmenu rasy, alebo hracskeho mena. Piste mi v hre na ID #34...
Prosim vsetkych vodcov aliancii, aby si precistili aliancne fora v hre, nech tak nemusim robit ja.
dakujem
- za nepodlozene osocovanie admina bolo dna 07.06.10 zrusene konto #119 androssa
bolo tu nutne premazat zopar tem kde prispevky nemali absolutne nic spolocne s temou... jednu temu som vymazal uplne... sorry ak ste tam mali nieco dolezite ale vazne ma vie nastvat ked dokazete za jeden vecer zaspamovat tri temy... mate krcmu tak si osobne problemy rieste tam ![]()
Novinky:
bug s ambasadou (nezobrazovalo sa logo na hlavnej stranke) snad odstraneny...
Nahodene nove utocenie armad a tiez ich popisy. uz vidite kto na koho utoci a aku ma utocnu a obrannu silu..
jaj a upravil som obrannu silu budov, bola znacne posilnena. viac v info ked na nu nabehnete mysou
Znizena obranna schopnost valov a vezi
Skratena doba navratu karavany a zvyseny podiel surovin ktore mozete darovat
Budovy na hlavnej stranke su rozdielne podla rasy, Bugi spravil Budovy a Armadnu centralu, ak ho kopne muza snad budu aj dalsie.
Ceny armad jemne znizene
Kto by ste hladali #8 Emitor v hre, tak jeho konto bolo s okamzitou platnostou zaBANovane za vazne porusenie pravidiel. Spravy s dotazom co sa stalo neposielajte, nekomentujem.