noo ale mozme to znova rozbehnut
uz radsej nie,.. ale som rad, ze oapt raz VVD ozili,... ![]()
Celebrim napísal:
Nejaká bytosť aby sa stala Bohom? Nemožné. Ten je len jeden.
btw ako 9 priestorov? O tom som nepočul ešte, nože ma poučte.
Citujem sorera z fóra 3oko.sk:
"Ja v Boha verím, lebo ja som Boh."
Vysvetlenie:
"Každý sme časťou Boha, všetko, kameň, zem, človek, zvieratá atď., všetko sú to časti Boha. SAmi sme nedokonalí no ako celok sme dokonalí. A pretože Boh je dokonalý, musíme byť Bohom všetci."
HadajKtoSom napísal:
Celebrim napísal:
Nejaká bytosť aby sa stala Bohom? Nemožné. Ten je len jeden.
btw ako 9 priestorov? O tom som nepočul ešte, nože ma poučte.Citujem sorera z fóra 3oko.sk:
"Ja v Boha verím, lebo ja som Boh."
Vysvetlenie:
"Každý sme časťou Boha, všetko, kameň, zem, človek, zvieratá atď., všetko sú to časti Boha. SAmi sme nedokonalí no ako celok sme dokonalí. A pretože Boh je dokonalý, musíme byť Bohom všetci."
toto by som sa hanbil napisat
25. MAREC je tradične venovaný počatým deťom, preto to tu pripomínam, aby ste sa zamysleli, či je povolenie vraždy nenarodeného diťaťa, možne na základe dohody, podla ktorej do dvanástich týždňov od počatia to nie je človek, správne. Pred 3000 rokmi sa obetovali deti, aby bola lepšia úroda. Dnes NIE je nezvládnuteľný problém postarať sa o dieťa, tak kvôli čomu je ročne zabíjaných toľko tisíc deti? Prečo sú obetované dnes?
Naposledy upravil Mag (25.03.2010 14:46:12)
odpisem, ked budem mat viac casu,... ![]()
Konečne dačo vo VVD, super Mag.
Prečo sú zabíjané deti, aj keď sa o ne dá postarať? Jednoducho preto, že ľudstvo je egoistické, chce si užívať ale nie prebrať zodpovednosť a starať sa o deti, ktoré si "urobilo".